Collaboration & (Cloud) TelefonieAltijd goed bereikbaar, waar en wanneer dan ook!

Virtueel vergaderen is steeds meer onderdeel van het werkritme. Zorg daarom voor een goed werkende, zakelijke vaste en mobiele telefoonverbinding. Wij zorgen ervoor dat dit soepel verloopt en met elkaar integreert. Zowel de vaste verbinding, Cloud Telefonie en mobiele telefonie.

  • Geen vaste toestellen, maar wel een vast kantoornummer
  • Makkelijk op te zetten, op en af te schalen en alles in één duidelijk overzicht
  • Stabiel en bereikbaar op elk moment en via elk apparaat
  • Geen verborgen kosten, maar een duidelijk inzicht in je totale collaboration kosten

Vrijblijvend kennismaken

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met onze adviseurs

Ruim 25 jaar IT-ervaring

Wij implementeren, optimaliseren en beheren al 25 jaar

Oplossingen op maat

Onze kracht is strategische oplossingen uitdenken én implementeren

Zakelijke telefonie goed instellen met Collaboration & VoIP

Bellen via de vaste lijn of juist via digitale middelen, beide worden veel gebruikt binnen het bedrijfsleven. Wij zorgen ervoor dat zakelijke telefonie voldoet aan de verwachtingen. Tijdens het consult wordt in kaart gebracht wat de huidige situatie nu is. Daarna kijken we samen naar een passende oplossing.

Wij zorgen voor communicatieoplossingen via de vaste lijn (VoIP), mobiel en via de Cloud en integreren deze oplossingen met elkaar voor een zo hoog mogelijke bereikbaarheid.

Veel voorkomende problemen bij zakelijke telefonie

Bij zakelijke telefonie komt veel kijken. Van doorverbinden, anoniem uitbellen tot Cloud oplossingen voor de telefonie. Wij zijn al ruim 25 jaar IT-expert en helpen bedrijven graag verder.

Wij helpen bedrijven bij:

Bereikbaar zijn op en bellen vanuit zakelijk telefoonnummer
Uitbellen en oproepen ontvangen via telefoonnummer bedrijf i.p.v. je eigen 06-nummer. Bellen en gebeld worden met het zakelijke nummer via je mobiel / vaste lijn en laptop is mogelijk. Zo straal je ook meer professionaliteit uit.

Kosten reduceren en inzage optimaliseren
Wij zorgen voor duidelijk overzicht waar je kosten zitten. De kosten zijn elke maand aanpasbaar, dus super schaalbaar en flexibel.

Efficiënt en overzichtelijke telefonie-oplossingen
Vind je de (cloud) telefonie maar ingewikkeld om te regelen? Wij bieden snelle en effectieve oplossingen. Wij zorgen voor een Cloud gebaseerde centrale. Dit is makkelijk op te zetten, schaalbaar en overzichtelijk. Daarnaast biedt het heel veel diepgang en aanpasbaarheid.

Onze voordelen

Zakelijk telefoneren moet soepel verlopen. Wij zorgen voor een moderne en dus efficiënte manier van collaboration middels Cloud telefonie.

Wat je van ons kunt verwachten?

  • Advies over collaboration en Cloud telefonie (VoIP)
  • Maatwerk oplossingen
  • Implementeren van de diverse oplossingen
  • Beheren, aanpassen en optimaliseren van de oplossingen

Relevant

Overige diensten

IT support & beheer

Computer- en netwerkinfrastructuren optimaliseren en beheren, dat vraagt de nodige kennis en ervaring. Kies voor uitbesteden.

IT advies & Consultancy

IT mét een strategische blik. Dat is onze kracht. Wij inventariseren, adviseren en implementeren. Op alle IT-gebieden.

IT Security

Beveilig je IT-omgeving op het hoogste niveau. Wij zorgen voor (cyber)security-oplossingen op maat.

Vrijblijvend kennismaken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

IT moet gewoon goed werken. En daar zorgen wij graag voor. Wij helpen je verder van een waterdichte strategie tot aan volledig beheer en support. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je IT hulpvragen.
Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren IT-team je bedrijf kan transformeren. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Van het opzetten van een strategisch IT-plan tot naadloze implementatie en proactief beheer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.


Een oplossing begint bij contact

Stuur vandaag nog een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram