Over Right Cloud ICT Solutions

Right Cloud ICT Solutions staat voor exact passende ICT diensten en producten, op maat gemaakt en voor elk beschikbaar budget. Wij streven er naar om onze klanten vendor onafhankelijk te voorzien van maatwerk ICT diensten en producten. Onze klanten ontvangen exact wat zij nodig hebben.

Na ruim 10 jaar in de Corporate ICT wereld gewerkt te hebben en niet vendor onafhankelijk met klanten te kunnen opereren, ontstond het idee bij Kjeld (Founder) om dit anders te gaan doen in het MKB en MKB+. Kjeld heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij Dell, ASUS, Cisco en Tech Data. Als founder heeft hij een grote passie voor sales & relatiemanagement, cyber security en netwerk infrastructuur.

De kracht van Right Cloud ICT Solutions volgens Kjeld: “De klant staat centraal. Relatiemanagement en echt kunnen meedenken met de klant over zijn/haar uitdagingen is key. Met deze ingrediënten zien wij steeds weer tevreden klanten. Daarnaast hebben we een groot portfolio aan producten, consultancy diensten en een grote groep partners en specialisten om ons heen”.

Kjeld

Kjeld heeft passie voor alles wat met gadgets, games, cybersecurity en auto’s te maken heeft. Daarnaast rijdt hij ook nog motor. Kjeld kan je omschrijven als een echte relatiemanager met het hart op de tong. Hij is direct (soms te), recht door zee en is op het gebied van klantrelatie echt de drijvende kracht binnen onze organisatie. Met zijn 15 jaar ervaring binnen de grootse corporaties binnen de IT branche, heeft hij niet alleen een immens netwerk opgebouwd, maar kun je ook voor elke uitdaging bij hem aankloppen. Hij gaat niets uit de weg. Hij geeft vaak advies (soms ongevraagd) en staat altijd klaar om iedereen die het maar nodig heeft te ondersteunen. Kjeld geeft veel vertrouwen en wint daardoor ook veel vertrouwen van de mensen om hem heen.

Ingmar

Ingmar ademt techniek. Een technisch specialist pur sang. Met zijn 25 jaar ervaring binnen diverse disciplines binnen de IT branche heeft Ingmar zo ontzettend veel kennis opgedaan, dat hij de meest complexe uitdagingen wel een keer voorbij heeft zien komen en heeft opgelost. Een diehard technicus. Maar Ingmar is ook een echt mensen-mens, altijd vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft altijd een advies en luisterend oor voor je klaar staan. Trivial pursuit potjes spelen? Met zijn brede algemene kennis (naast zijn IT kennis) wint hij alle potjes. Verder is Ingmar een groot fan en beoefenaar van vechtsporten en je bent bij hem altijd welkom om een rondje mee te draaien in zijn wekelijkse kickboks trainingen.

Alain

Zonder Alain geen Right Cloud ICT Solutions! Alain vangt alles af en pakt alle support kwesties op voor onze klanten. Alain is super kalm, ontspannen en beheerst en heeft engelen geduld. Mede dankzij deze eigenschappen krijgt hij altijd de ruimte en tijd om de diverse problematiek bij onze klanten op te kunnen lossen. Verder is hij ontzettend ervaren met alles wat met een werkplek te maken heeft en neemt de telefoon sneller op dan Speedy Gonzales! Alain mag in zijn vrije tijd graag tegen een balletje trappen op het veld of in de zaal, gezellig eten met vrienden en is super gedisciplineerd 4 keer per week in de gym te vinden!

Noah

De Benjamin van de organisatie, Noah doet de HBO opleiding ICT en combineert dat met zijn werkzaamheden. Werken en leren dus! Mag dan de jongste van het stel zijn maar heeft een onwijs open en leuke persoonlijkheid waardoor de omgang met onze klanten en ons team ontzettend leuk verloopt. Frisse wind! Pakt dingen super snel op en geeft ook duidelijk aan wanneer hij iets niet weet en dit even moet navragen. Als Noah niet aan het leren of aan het werk is, dan sleutelt hij graag aan zijn Volkswagen Kever uit de jaren 70 of maakt hij graag muziek achter zijn MacBook Pro.

Vrijblijvend kennismaken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

IT moet gewoon goed werken. En daar zorgen wij graag voor. Wij helpen je verder van een waterdichte strategie tot aan volledig beheer en support. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je IT hulpvragen.
Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren IT-team je bedrijf kan transformeren. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Van het opzetten van een strategisch IT-plan tot naadloze implementatie en proactief beheer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.


Een oplossing begint bij contact

Stuur vandaag nog een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram