IT support & beheerVolledige ontzorging

Het onderhouden en optimaliseren van computer- en netwerkinfrastructuur kost tijd. En vraagt om expertise. Besteed IT-support uit aan onze professionals. Wij ontzorgen volledig en zijn continue bereikbaar.

  • Volledig ontzorgen en 24x7x365 support
  • Beheer van simpele tot complexe omgevingen
  • Vast team werkplekbeheer en support professionals
  • Externe ICT afdeling voor jouw bedrijf

Vrijblijvend kennismaken

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met onze adviseurs

Ruim 25 jaar IT-ervaring

Wij implementeren, optimaliseren en beheren al 25 jaar

24/7 bereikbaar

Onze IT-support en beheerafdeling staat altijd paraat. 24/7/365

Waarom IT-support belangrijk is

Binnen elk bedrijf is het gewenst dat IT-systemen gewoon hun werk doen. Toch vragen de IT- oplossingen regelmatig om onderhoud of updates. Of dit nu een complex systeem is of een eenvoudig systeem.

Zorg ervoor dat een IT-support expert altijd paraat staat. IT-support en IT-beheer levert niet alleen veel efficiëntie op, maar ook veel rust. Onze IT-support houdt zich bezig met het oplossen van problemen en vragen die klanten ervaren met hun IT-omgeving. Dit kan variëren van technische problemen zoals netwerkstoringen en software-problemen, tot vragen over hoe een specifieke toepassing gebruikt kan worden.

Veel voorkomende problemen

Wij houden ons bezig met het supporteren van jullie IT uitdagingen, zodat je werknemers zich kunnen focussen op hun werk. Hoewel IT-beheer een belangrijk onderdeel is van een effectieve werkomgeving, stellen nog veel bedrijven deze werkzaamheden uit. Onnodig, want goed lopende IT- systemen leveren bedrijven veel werkplezier en hogere productiviteit op.

Wat zijn veel gehoorde problemen voordat klanten bij ons aankloppen?

Geen IT manager in de organisatie, een medewerker doet het er bij
Wij fungeren als jullie IT afdeling, maar dan extern. Kies voor volledig IT beheer op ZZP basis per werkplek of per uur. Wij bieden service- en onderhoudscontracten met/zonder SLA voor al onze klanten.

Geen tijd voor IT-zaken
Kies voor het volledig ontzorgen van de gehele of een gedeelte van de IT omgeving en de IT & Telecom diensten. Zo kunnen jij en je team gefocust aan de slag, zonder om te hoeven kijken naar jullie IT-omgeving.

Ingewikkelde IT-kwesties
IT kan op een gegeven moment te ingewikkeld worden. Zeker omdat een veilige en efficiënte werkomgeving afhangt van de juiste processen en een goed functionerend IT-systeem, is het daarom verstandig om je IT beheer uit te besteden aan professionals. Wij doen dit graag voor onze klanten.

Onze voordelen

Vraag een gratis consult aan, en krijg duidelijk wat ons IT-beheer en support voor jouw organisatie kan betekenen. Wij ontzorgen van a tot z.

  • Gratis consult
  • Constante Monitoring op alles wat IT is binnen je organisatie
  • Volledig ontzorgen van je IT beheer en support
  • 24/7/365 bereikbaar
  • IT-oplossingen op het hoogste niveau

Relevant

Overige diensten

IT advies & Consultancy

IT mét een strategische blik. Dat is onze kracht. Wij inventariseren, adviseren en implementeren. Op alle IT-gebieden.

IT Security

Beveilig je IT-omgeving op het hoogste niveau. Wij zorgen voor (cyber)security-oplossingen op maat.

Infrastructuur & Networking

Productief én veilig werken zijn prioriteit #1 in ieder bedrijf. Wij adviseren en implementeren IT-infrastructuur en networking oplossingen.

Vrijblijvend kennismaken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

IT moet gewoon goed werken. En daar zorgen wij graag voor. Wij helpen je verder van een waterdichte strategie tot aan volledig beheer en support. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je IT hulpvragen.
Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren IT-team je bedrijf kan transformeren. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Van het opzetten van een strategisch IT-plan tot naadloze implementatie en proactief beheer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.


Een oplossing begint bij contact

Stuur vandaag nog een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram