Hosting & back-upMinimaliseer je dataverlies

Investeer niet langer zelf in de aankoop van dure hardware, servers, ruimte en opslag. Kies voor externe hosting. Wij begeleiden ieder bedrijf bij het vinden van een juiste hostingpartij én bij het opstellen en uitvoeren van een back-up beleid.

  • Wij maken een continuïteitsplanning en helpen met het back-up beleid.
  • Uptime van 99,9%
  • State of the art back-up soft- en hardware in ons Iron Mountain Datacenter en co-locaties
  • Jarenlange partnerships met diverse host partners voor diverse hosting diensten

Vrijblijvend kennismaken

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met onze adviseurs

Ruim 25 jaar IT-ervaring

Wij implementeren, optimaliseren en beheren al 25 jaar

Oplossingen op maat

Onze kracht is strategische oplossingen uitdenken én implementeren

Begeleiding bij hosting en back-up

Bestanden en applicaties juist opslaan heeft prioriteit voor werknemers die met een pc werken. Stap 1 is kiezen voor externe hosting. Wij helpen je hiermee. Want welke partij is betrouwbaar, snel en binnen jouw budget? Daarnaast zorgen wij ervoor dat al jouw systemen en bestanden veilig extern opgeslagen worden door middel van een continuïteitsplan en de juiste bijpassende back-up strategie.

Bij een cyberaanval, dataverlies of technische problemen kun je altijd terugvallen op je back-up. Mits hiervoor het juiste back-up beleid is geschreven en regelmatig wordt getest. Vraag een gratis consult aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Veel voorkomende problemen met hosting en back-up

Hosting en de juiste back-up strategie, deze belangrijke aspecten binnen de moderne technologie zijn van groot belang. Toch is niet ieder bedrijf zich bewust van de problemen die het met zich mee kan brengen in geval van calamiteiten.

Wat zijn andere veelvoorkomende problemen?

Probleem: Wij zijn gehackt en onze data is versleuteld door ransomware!
Oplossing: Met de juiste back up strategie en een goed geïmplementeerd continuïteitsplan hoef je niet te betalen in Bitcoins om je data weer terug te krijgen. Wij helpen je met een strategie en calamiteitplan waarbij je als organisatie minder risico loopt en bij een calamiteit snel weer aan de gang kan met minimaal dataverlies.

Probleem: Geen zicht hebben op de risico’s aangaande hosting en back-up problemen
Oplossing: Wij zorgen voor een complete risicoanalyse en adviseren op basis hiervan een passend back-up beleid en continuïteitplanning waardoor je je dataverlies tot een minimum kunt beperken.

Probleem: Er zijn bestanden en belangrijke data verloren gegaan en we hebben geen idee wie of wat hier de oorzaak van is.
Oplossing: Wij implementeren de juiste back up strategie met bijpassende hardware en monitoring software waarbij we de retentie van de data zo inrichten dat we op gezette tijden back-ups en snapshots maken. Daardoor kunnen we op bestandsniveau op zoek naar jouw data en de oorzaak van het dataverlies.

Onze voordelen

In geval van storing, is het belangrijk om een IT-continuïteitsplan (ITCP) paraat te hebben. Wij helpen met het opstellen en uitdenken van dit document.

Wij helpen bedrijven bij:

  • Risicoanalyse omtrent hosting en back-up
  • Opzetten van back-up beleid
  • Adviseren van IT-aanpassingen aangaande hosting en back-up materie

Relevant

Overige diensten

IT support & beheer

Computer- en netwerkinfrastructuren optimaliseren en beheren, dat vraagt de nodige kennis en ervaring. Kies voor uitbesteden.

IT advies & Consultancy

IT mét een strategische blik. Dat is onze kracht. Wij inventariseren, adviseren en implementeren. Op alle IT-gebieden.

IT Security

Beveilig je IT-omgeving op het hoogste niveau. Wij zorgen voor (cyber)security-oplossingen op maat.

Vrijblijvend kennismaken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

IT moet gewoon goed werken. En daar zorgen wij graag voor. Wij helpen je verder van een waterdichte strategie tot aan volledig beheer en support. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je IT hulpvragen.
Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren IT-team je bedrijf kan transformeren. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Van het opzetten van een strategisch IT-plan tot naadloze implementatie en proactief beheer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.


Een oplossing begint bij contact

Stuur vandaag nog een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram