IT SecurityWij geven je inzicht en vinden jouw startpunt. Van Basis tot Pro!

Een goed beveiligde IT-omgeving is onmisbaar voor iedere organisatie. Hiermee kunnen potentiële cyber risico’s worden voorkomen zoals virussen, ransomware en online diefstal via phishing. Til je IT-security naar een hoger niveau. Kies voor het inzetten van onze experts.

  • Niet weten hoe en waar te starten? Wij inventariseren voor je en vinden jouw startpunt.
  • IT Security naar een hoger niveau tillen. Van Basis tot Pro!
  • Werkplekbeveiliging; op kantoor, thuis of op reis
  • Inzicht in je kwetsbaarheden en waar je grootste prioriteit voor bescherming ligt

Vrijblijvend kennismaken

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met onze adviseurs

Ruim 25 jaar IT-ervaring

Wij implementeren, optimaliseren en beheren al 25 jaar

Oplossingen op maat

Wij zorgen voor strategische cyber security oplossingen op maat

Waarom Cyber Security belangrijk is

Met een juiste Cyber Security strategie en de daarbij behorende beveiligingsoplossingen blijf je potentiële veiligheidsproblemen een stap voor en dek je je cyber risico’s af. Wij brengen snel in kaart waar de zwaktes liggen binnen je organisatie. Met een duidelijk plan zorgen wij stap voor stap voor het professionaliseren van je IT-omgeving en je processen. Allesomvattend en professioneel naar een veilige omgeving.

De IT-wereld blijft zich ontwikkelen. Zo ook de cyber criminelen die het steeds vaker op jouw omgeving hebben gemunt. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en weten snel te schakelen.

Veel voorkomende problemen omtrent Cyber Security

Voorkom cyber risico’s, zorg voor de juiste security strategie en een goed beveiligde IT-omgeving. Wordt er veel hybride gewerkt? Dan is het van groot belang dat dit op een veilige en professionele manier wordt opgezet voor je organisatie.

Wij helpen bedrijven met:

Professionaliseren van informatiebeveiliging, zodat er voldaan wordt aan wet en regelgeving
Wij inventariseren, wij adviseren en wij implementeren op maat gemaakte oplossingen voor elk type organisatie. Wij helpen met het bepalen van je startpunt en werken vanaf hier verder.

Het opstellen van een duidelijk beleid en visie op het gebied van informatiebeveiliging
Wij schrijven en voeren het informatiebeveiligingsbeleid uit volgens BIV (Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid) standaarden en gebaseerd op ISO 27001. Dit houdt in dat wij processen, systemen en mensen koppelen. Daarnaast brengen wij in kaart waar de kwetsbaarheden en verbeterpunten liggen.

Ransomware / Phishing voorkomen met de juiste security strategie
Ransomware en phishing kan helaas niet altijd voorkomen worden. Door onze meerlaags security oplossingen en een heldere cyber security strategie, hebben wij altijd inzichtelijk wat er gebeurd. Hierdoor kunnen we bijna alle gevallen snel schakelen om grote risico’s op beveiligingslekken te voorkomen. Mocht er toch een beveiligingslek ontstaan, dan hebben wij een duidelijk actieplan klaar liggen. Ondersteund door een sterk informatiebeveiligingsbeleid en de juiste technische oplossingen, helpen we je organisatie zo snel mogelijk weer up en running te zijn waardoor je zo min mogelijk productiviteit verliest.

Onze voordelen

Wij lossen Cyber Security problemen op voor iedere organisatie. Het implementeren, optimaliseren en beheren van Cyber Security oplossingen is al ruim 25 jaar onze specialiteit. Jouw voordeel? Veilig kunnen werken binnen je organisatie. Waar en wanneer je maar wilt.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Gratis consult
  • Cyber security oplossingen op maat
  • Veilige werkomgeving waar en wanneer je maar wilt
  • Wij implementeren, optimaliseren en beheren al 25 jaar

Relevant

Overige diensten

IT support & beheer

Computer- en netwerkinfrastructuren optimaliseren en beheren, dat vraagt de nodige kennis en ervaring. Kies voor uitbesteden.

IT advies & Consultancy

IT mét een strategische blik. Dat is onze kracht. Wij inventariseren, adviseren en implementeren. Op alle IT-gebieden.

Infrastructuur & Networking

Productief én veilig werken zijn prioriteit #1 in ieder bedrijf. Wij adviseren en implementeren IT-infrastructuur en networking oplossingen.

Vrijblijvend kennismaken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

IT moet gewoon goed werken. En daar zorgen wij graag voor. Wij helpen je verder van een waterdichte strategie tot aan volledig beheer en support. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je IT hulpvragen.
Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren IT-team je bedrijf kan transformeren. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Van het opzetten van een strategisch IT-plan tot naadloze implementatie en proactief beheer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.


Een oplossing begint bij contact

Stuur vandaag nog een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram